Gå direkt till innehåll
Bauer Media rekryterar Consumer Communications Manager

Pressmeddelande -

Bauer Media rekryterar Consumer Communications Manager

Ljudmediet växer sig allt starkare och Bauer Media har med sin plattformsoberoende position, en unik möjlighet att ge lyssnaren relevant och kvalitativt innehåll såväl on air, on line och on demand. Nu rekryteras Gustav Holmström till den nya rollen som Consumer Communications Manager. 

Gustav kommer närmast från HBO där han hade rollen som Brand & Content Marketing Manager. Han kommer att ingå i  Bauer Medias kommunikationsteam och rapporterar direkt till tillträdande Communications Director Anna Chrona. Han har mångårig erfarenhet av marknadsföring och har jobbat som marknadsansvarig både på TV4 Sporten och på C More.

Det känns verkligen kul att börja på Bauer Media. Intresset för ljud växer och ljud som mediekanal är inne i en väldigt spännande fas. Bauer Media har en unik position på marknaden med både radiostationer och podcasts. Det blir kul att vara en del i den utvecklingen framåt, säger Gustav Holmström tillträdande Consumer Communications Manager.

-Vi ser mycket fram emot att få med Gustav i vårt team. Hans kunskaper och breda erfarenhet av att ta ut ett innehåll till en bred publik kommer väl till pass hos oss på Bauer och vår produktportfölj, säger Anna Rastner Content Director på Bauer Media

Gustav Holmström tillträder sin tjänst 13 juni.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Anna Rastner

Anna Rastner

Content Director Bauer Media 0703226658 LinkedIn
Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll