Gå direkt till innehåll
Johnny Strömgren, Sales Director på Bauer Media. Foto: Bauer Media
Johnny Strömgren, Sales Director på Bauer Media. Foto: Bauer Media

Pressmeddelande -

Bauer Media inleder samarbete med Göran af Klercker

Bauer Media och Göran af Klercker har inlett ett samarbete med fokus på utvecklingen av försäljningen och därmed både medarbetar- och affärsutveckling inom säljavdelningen.

- Göran blir ett fantastiskt tillskott med sitt perspektiv på affärer och med den erfarenhet han har från mediebranschen, säger Johnny Strömgren, Sales Director på Bauer Media.
-Vi är på en resa sedan ett år tillbaka där medarbetarna, produkten och affären utvecklas tillsammans, Göran blir en viktig del av den utvecklingen med fokus på säljavdelningen, avslutar Johnny.

Detta blir det första större uppdraget för Göran af Klerckers nya verksamhet.

- Bauer har ett väldigt bra team och det händer väldigt mycket inom audio. Jag blir en resurs för att se till att strategier kan implementeras så snabbt det bara går. Det här blir superkul!, säger Göran af Klercker.

Ljud har aldrig konsumerats så mycket som nu, där man lägger mer tid på att lyssna än att titta. Investeringarna i ljudmarknaden ökar explosivt men är fortfarande långt efter OLV och TV. Bauer Media driver utvecklingen av ljudinvesteringarna som the go-to powerhouse of audio-first entertainment för att skapa maximal effekt och värde för annonsörerna.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Johnny Strömgren

Johnny Strömgren

Försäljningsdirektör Bauer Media 070-186 50 61 LinkedIn