Följ Bauer Media

Bauer Media huvudpartner till Sound Stockholm

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2017 14:34 CEST

Sound Stockholm 30 november

Affärstidningen Resumé lanserar konferensen Sound Stockholm som är helt inriktad på ljudkommunikation. Hur påverkas människan av ljud, vad ligger bakom ljudboomen och hur kan varumärken använda sig av ljudkommunikation? Det är några av frågorna som kommer besvaras under dagen.

- Sveriges annonsörer har aldrig tidigare investerat så mycket i ljudmedier som nu. Vi på Bauer Media möter ett stort intresse och nyfikenhet kring ljudets påverkan och möjligheter ur ett marknadsföringsperspektiv. Vi är glada att Resumé har tagit initiativet till en heldag fylld med inspiration och kunskap om ljud. Som marknadsledare inom branschen är det en självklarhet att Bauer Media är huvudpartner till Sound Stockholm, säger Louise Lundgren, Head of B2B and Relations på Bauer Media.

Sound Stockholm arrangeras den 30 november på Hilton Slussen i Stockholm. 

Läs mer och boka dina biljetter här.

Bauer Media är störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop. Dessutom samarbetar vi med NRJ. Vår plattform RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.