Gå direkt till innehåll
Bauer Media ansöker om tre nationella radiotillstånd

Pressmeddelande -

Bauer Media ansöker om tre nationella radiotillstånd

Igår gick ansökningstiden ut för de tre nationella radiotillstånd som utlysts av Myndigheten för Press, Radio och TV. Myndigheten har fått in 22 ansökningar från sex företag och från en privatperson. Bauer Media har tre ansökningar för tillstånden som gäller för perioden 1 augusti 2018-2026.

- Som marknadsledare i Sverige inom radio och ljud har vi som ambition att stärka vår position ytterligare. Vi växer så det knakar på vår digitala plattform RadioPlay men de utlysta tillstånden är en viktig del för vår affär, för våra annonsörer och våra 5 miljoner veckolyssnare, säger Staffan Rosell, VD för Bauer Media i Sverige och Finland.

De nationella tillstånden kommer att meddelas av Myndigheten för Press, Radio och TV under oktober.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll