Gå direkt till innehåll
Anis Don Demina. Foto: Bauer Media
Anis Don Demina. Foto: Bauer Media

Pressmeddelande -

Anis Don Demina ny programledare på NRJ

Anis Don Demina blir ny programledare i radioprogrammet NRJ Morgon. Tillsammans med Lotta Möller, Sebastian ”Basse” Widman och Sofia Wistam kommer Anis vara en del av NRJ Morgon 6:00-9:00 varje vardag.

Anis Don Demina har en bakgrund som DJ, programledare för bland annat Melodifestivalen och Idol samt driver en av Sveriges största YouTube-kanaler.

- Att sända radio är en dröm för mig, jag gillar att det är live och blandningen mellan musik och skönt snack. Jag ser fram emot att möta lyssnarna med det sköna NRJ Morgon-gänget, säger Anis Don Demina.

- Anis är en drömrekrytering för vår kanal. Han har musikbakgrund och är en av Sverige mest spännande nya unga programledare. Vi tror han kommer passa perfekt med resten av gänget på NRJ Morgon, säger Håkan Morland, produktchef NRJBauer Media.

  NRJ Morgon sänds varje vardag mellan 6:00-9:00. Anis Don Demina ansluter idag måndag 3 april.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

  Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

  Kontakter

  Håkan Morland

  Håkan Morland

  Produktchef NRJ