Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge i parterapi

Idag har Anders Bagges och Johanna Lind Bagges podd Bagge med Vänner premiär. Podden är en mix av kärlek, relationsbekymmer och galna upptåg.

Paret Anders Bagge och Johanna Lind Bagge gifte sig i augusti i år, under storartade former. Bland bröllopsgästerna fanns bland andra Carolina Gynning, Carola Häggkvist och Jenny Strömstedt. Nu är det klart att det äkta paret startar en podd tillsammans.

- Det ska bli jättekul att podda med Anders varje torsdag. Det är så mycket saker jag vill ta upp med honom. Jag ser podden som ett familjemöte. Vissa går i terapi, vi kommer podda, säger Johanna Lind Bagge.

- Jag älskar att umgås med min fru och podden kommer ge oss ännu mer tid tillsammans. Vi kommer prata om allt, högt och lågt. Det kommer bli roligt!, säger Anders Bagge.

Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Lyssna på premiäravsnittet av "Bagge med Vänner" i RadioPlay-appen eller klicka här.

Bagge med Vänner görs i samarbete mellan RadioPlay och Panc Media.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll