Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge i parterapi

Idag har Anders Bagges och Johanna Lind Bagges podd Bagge med Vänner premiär. Podden är en mix av kärlek, relationsbekymmer och galna upptåg.

Paret Anders Bagge och Johanna Lind Bagge gifte sig i augusti i år, under storartade former. Bland bröllopsgästerna fanns bland andra Carolina Gynning, Carola Häggkvist och Jenny Strömstedt. Nu är det klart att det äkta paret startar en podd tillsammans.

- Det ska bli jättekul att podda med Anders varje torsdag. Det är så mycket saker jag vill ta upp med honom. Jag ser podden som ett familjemöte. Vissa går i terapi, vi kommer podda, säger Johanna Lind Bagge.

- Jag älskar att umgås med min fru och podden kommer ge oss ännu mer tid tillsammans. Vi kommer prata om allt, högt och lågt. Det kommer bli roligt!, säger Anders Bagge.

Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Lyssna på premiäravsnittet av "Bagge med Vänner" i RadioPlay-appen eller klicka här.

Bagge med Vänner görs i samarbete mellan RadioPlay och Panc Media.

Ämnen

Taggar


Bauer Media Sverige underhåller mer än 5 miljoner lyssnare varje vecka och vi når med det hela 50% av den svenska befolkningen. Vi berikar vardagen för våra lyssnare och aktiverar våra kunder regionalt eller över hela Sverige genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, samt Rockklassiker, NRJ, Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop. Dessutom lyssnar 1 miljon av dem online och on demand på Podplay och Radioplay - våra plattformar för tusentals populära podcasts och digitala hem till våra stationer.

Vi är en del av Bauer Media Group, Europas ledande digitala kommersiella audio broadcaster, verkar på åtta marknader; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi skapar innehåll och tillhandahåller tjänster som är viktigast för miljoner människor runt om i världen.

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat material

Relaterade nyheter