Gå direkt till innehåll
Anders Bagge och Arantxa Álvarez är tillbaka på Mix Megapol

Pressmeddelande -

Anders Bagge och Arantxa Álvarez är tillbaka på Mix Megapol

På lördag är det äntligen säsongspremiär för Mix Megapols helgprogram Maracas, med Anders Bagge och Arantxa Àlvarez.

- Jag hade ingen aning om att jag älskade radio så mycket. Jag har gått igenom de senaste veckorna med en tomhet, längtat tillbaka till studion, längtat efter Arantxa, längtat efter att få köra igång en ny säsong av Maracas. Det ska bli så kul på lördag!, säger Anders Bagge.

- Jag är extremt taggad på att få fortsätta sända radio med världens gosigaste Baggelito! Vi kommer att vrida upp en nivå och köra Maracas 2.0, med en massa spännande gäster och roliga påhitt. Jag hoppas att hela Sverige är med oss när vi drar igång klockan 9 på lördag!, säger Arantxa Álvarez.

Premiärprogrammet gästas av multitalangen David Lindgren som vi under hösten kunde följa som ny programledare av Let’s Dance, samt i musikalen Saturday Night Fever på Chinateatern. Det blir ett personligt samtal med David och så kommer det bjudas på en specialgjord cover från den nya programpunkten ”Veckans Cover”, som även innebär att lyssnare får skicka in sina versioner av veckans förutbestämda låt. Under våren kommer en lyssnare utses som vinnare och priset blir att få spela in sin version av coverlåten tillsammans med superproffset himself – Anders Bagge - hemma i hans musikstudio.

Klockan 9 på lördag morgon kan alla lyssnare sätta på radion till kaffet och låta helgen börja.

Maracas sänds 9-12 på lördagar och 16-19 på söndagar.

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn