Gå direkt till innehåll
Anders Bagge och Erik Myrlund. Fotograf Peter Knutsson
Anders Bagge och Erik Myrlund. Fotograf Peter Knutsson

Pressmeddelande -

Anders Bagge med nytt program på Mix Megapol

På lördag 4 februari kl 9:00 är det premiär för ett nytt radioprogram med Anders Bagge. ”Helg med Myslund och Anders Bagge”. Programmet sänds på Mix Megapol varje lördag och söndag 9–12.

-Det ska bli superkul att hänga med lyssnarna igen! Det här nya programmet blir så där helgmysigt som man verkligen vill ha det när man slår upp de blå en lördagsmorgon, säger Anders Bagge. Så det är ju inte mer än rätt att min nya programledarkollega heter Myslund, eller nästan i alla fall, fortsätter Anders.

Erik Myrlund, alias Myslund, ledde i somras Mix Megapols morgonprogram tillsammans med Clara Henry.

- Det här är det bästa jag vet, att få dela studio med en skön figur som är helt fylld av funderingar och berättelser ur livet. Vi kommer att quizza, kolla upp bra tips för helgen, och vi har skapat ett särskilt utrymme för alla hundarna på Bagges slott, säger Erik Myrlund.

- Glöm inte musiken påminner Anders, musiken är naturligtvis jätteviktig i programmet, och jag lovar att berätta en och annan hemlighet bakom artisterna och deras hits, fortsätter Anders.

Helg med Myslund och Anders Bagge sänds på Mix Megapol varje lördag klockan 9–12, med en ny möjlighet att höra programmet på söndagar klockan 16–19. Senare under helgen har Sarah Dawn Finers söndagsprogram ”Söndag med Sarah” säsongspremiär klockan 9–12 och ny chans att höra programmet klockan 19-22.

- Jag älskar radio som media och är jättepepp på att göra en ny säsong av ”Söndag med Sarah”. Jag är ju musiknörd så det är fantastiskt kul att jag får spela mycket av min favoritmusik och dessutom bjuda lyssnarna på soulklassiker som jag älskar. Förutom massa musik ger jag tips om film och serier, läser upp lyssnarnas söndagsbikter och funderar fritt kring allt som händer runt omkring oss. Helt enkelt ett söndagsprogram som jag själv gärna hade lyssnat på, sägerSarah Dawn Finer.

Lyssna i radion, mobilen, smarta högtalare, radioplay och mixmegapol.se

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i nio länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn