Gå direkt till innehåll
Amanda och Anna på scen
Amanda och Anna på scen

Pressmeddelande -

Alla våra ligg firar 1 år med livepodd och sexlekar

Programledarna bakom succépodden firade ettårsdagen genom att prata om sina egna sexliv, kåthet och analsex. Allt inför lyssnare, pojkvänner och föräldrar.

Igår kväll firade Amanda Colldéns och Anna Dahlbäcks podd Alla våra ligg ett år. Publiken bestod av 30 lyssnare som vunnit i tävlingen på Radioplays hemsida. I publiken fanns även programledarnas pojkvänner och Amandas styvmamma.

- Det känns ju rätt märkligt att behöva se min styvmamma i ögonen när jag pratar om analsex, inledde Amanda.

För ett år sedan gick programledarna under hemlig identitet och pratade om egna sexuella erfarenheter med gamla ligg som inbjudna gäster. Först som ”Ella” och ”Linnea” och sedan ”Linnea” och ”Saga”. Under en live-inspelning tidigare i år gick de ut med sina riktiga identiteter.

- Sedan folk på mitt jobb fick veta att jag pratar i en sexpodd är det som att de har fått sextourettes. De vill prata sex med mig hela tiden, säger Anna Dahlbäck.

I samband med avslöjandet av deras riktiga namn startade de egen Youtube-kanal och började ta eventbokningar. Under gårdagskvällen kunde Anna även dela med sig av nyheten att hon tidigare under dagen slutat på sitt heltidsjobb. Därmed kommer hon att prata sex på heltid tillsammans med Amanda.

Efter inspelningen spelade de Jag har aldrig-bingo, musikquiz och Gissa vilket djur som har sex-frågesport med publiken. Lagen som vann fick komma upp på scen och välja varsin vinst bland diverse sexleksaker.

Bilder och filmer från inspelningen finns tillgängliga för nedladdning.
Amanda och Anna finns även tillgängliga för intervju.

Lyssna på podden Alla våra ligg på RadioPlay. Nytt avsnitt släpps varje torsdag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop. Dessutom samarbetar vi med NRJ. Vår plattform RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige. 

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll