Gå direkt till innehåll
Jakob Öqvist, Alex Schulman och Messiah Hallberg
Jakob Öqvist, Alex Schulman och Messiah Hallberg

Pressmeddelande -

Alex Schulman: Svensk stand-up är rekordusel

Idag släpptes ett nytt avsnitt av den humoristiska podden Freakshow med komikerna Jakob Öqvist och Messiah Hallberg. Gästade gjorde Alex Schulman, som sågade hela den svenska komikerkåren och skapade spänd stämning i poddstudion. 

Alex går hårt åt svenska komiker och förfäras över att svensk stand-up är rekordusel. Avskyn grundar sig i SVT-dokumentären "Skratta då! - En rolig historia om svensk stand-up".

- Programmet är helt bedrövligt, jag vet knappt vilka dessa människor är, säger Alex Schulman

Han fortsätter: Det är människor som tror att dem beskriver livsavgörande historiska händelser, när det i själva verket inte är någonting, det är vatten. Det är helt sjukt! Svensk stand-up är rekordusel!

- Där har du fel! Det är inte rekorduselt. Det är en bild som du, Sigge, Filip och Fredrik målar upp men det är egentligen helt ogrundat. Den är bättre än den någonsin har varit, säger Messiah Hallberg i försvar.

Längre fram i podden börjar de diskutera premiären av filmen Det med Bill Skarsgård i huvudrollen. Alex förfäras över hur Alexander Skarsgård förstör för sin yngre bror när han fotobombar varenda bild som tas på kvällens huvudperson. 

- Fy fan för Alexander Skarsgård! Fy fan för den brorsan! Han har sån störning att han inte kan låta bli. Han blir så störd av att Bill Skarsgård bara för en kvart är i större fokus än han själv, att han förstör varje bild Bill är med i igenom att fotobomba. Inte ens här kan han låta bli att ta över showen.

Lyssna på podden på RadioPlay.

Kod för inbäddning finns under Relaterat material.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop. Dessutom samarbetar vi med NRJ. Vår plattform RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige. 

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll