Gå direkt till innehåll
Adam Alsing tar över morgonen på NRJ

Pressmeddelande -

Adam Alsing tar över morgonen på NRJ

Med start 5 augusti kommer Adam Alsing ta över rodret som ankare i morgonshowen på NRJ. Programmet byter då också namn till "NRJ Morgon med Adam Alsing".

Adam har tidigare varit en del av morgonprogrammet på NRJ med tävlingen "Vinn Adams Pengar" där lyssnarna får utmana honom i kunskapsfrågor. Från och med 5 augusti kommer den flerfaldigt prisbelönte programledaren Adam Alsing att leda morgonshowen ”NRJ Morgon med Adam Alsing” tillsammans med Klara Doktorow och Messiah Hallberg. 

– Peppen att få sända morgonradio igen är total! Kan låta klyschigt men jag ser otroligt mycket fram emot att få väcka våra NRJ-lyssnare runt om i hela Sverige, säger Adam Alsing.

– Adam är en av Sveriges mest underhållande och kompetenta programledare. Det känns därför fantastiskt kul att han nu ska leda "NRJ Morgon med Adam Alsing", berättar Richard Mazeret, VD NRJ Sverige.

NRJ sänder sedan 1 augusti 2018 över hela Sverige. NRJ Morgon med Adam Alsing sänder varje dag 06-10.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Richard Mazeret

Richard Mazeret

VD Nostalgi Sverige