Gå direkt till innehåll
80-talets största hits tar över i nya Nostalgi

Pressmeddelande -

80-talets största hits tar över i nya Nostalgi

Nu startar Nostalgi i Sverige som är radiostationen för alla som älskar 80-talet. Förutom 100% musik från de största artisterna under decenniet så kommer programledarna att uppdatera lyssnarna med det senaste och bjuda på roliga tävlingar.

Nostalgi är en etablerad station som grundades i början på på 80-talet i Frankrike och finns idag i sex länder med över 5 miljoner lyssnare per dag. Radiostationen vänder sig framförallt till en publik runt 40 men kommer även att locka en yngre publik.

- Nostalgi är ett framgångsrikt format på flera av våra europeiska marknader. Musiken, med fokus på 80-talet, är en stark trend just nu i flera målgrupper och vi ser mycket framemot att få lansera stationen på den svenska marknaden, säger Richard Mazeret, VD för Nostalgi i Sverige.

Programledare på stationen kommer, bland andra, att bli Thomas Hindersson och Karolina Widerström. De kommer att ge lyssnarna det senaste varvat med 80-talets största hits, nyheter och trafikinformation.

På FM-bandet ersätter Nostalgi Svensk Pop som kommer att drivas vidare som en digital radiokanal via DAB+ och RadioPlay.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Bauer Media är det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning. Vi ger dig plattformen, nätverket och möjligheterna att utveckla din talang, förverkliga dina idéer och göra din röst hörd. Med vårt breda utbud underhåller vi hela Sverige, on air, online och on demand med Podplay och RadioPlay - våra plattformar för tusentals populära podcasts.

Vi är en del av Bauer Media Group, finns i åtta länder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Slovakien, Portugal, Irland och Storbritannien och når mer än 55 miljoner lyssnare varje vecka. Vi är störst i Europa i digital och kommersiell audio. Vi skapar innehåll som når fram och låter människor uppleva ljudets kraft och möjligheter. Vi kallar det ljudeffekten.

Kontakter

Richard Mazeret

Richard Mazeret

VD Nostalgi Sverige