Gå direkt till innehåll
Bruce Dickinson med sin färska självbiografi "What Does This Button Do?"
Bruce Dickinson med sin färska självbiografi "What Does This Button Do?"

Nyhet -

Världsstjärnan Bruce Dickinson live i Rockklassiker

Imorgon den 23 november kommer Iron Maiden-sångaren Bruce Dickinson till Rockklassikers morgonshow Morronrock med Jonas Nilsson och Jakob Öqvist. Världsstjärnan gästar programmet som pågår mellan 06-09.

Bruce Dickinson är en legendar då han frontat Iron Maiden i sammanlagt 30 år. Iron Maiden är ett av de band som anses ha varit stilbildande inom heavy metal och har sålt omkring 100 miljoner album sedan debuten 1980.

Bruce Dickinson är just nu i Sverige för att marknadsföra sin nysläppta självbiografi "What Does This Button Do?" där han berättar om sitt liv och sin karriär. Utöver musiken så är Dickinson känd för att vara en duktig fäktare och en uppskattad föreläsare, men kanske mest för att han har flygcertifikat och ofta är pilot på Iron Maidens egna flygplan Ed Force One.

Rockklassiker är Sveriges största rockstation med 11 frekvenser och drygt 260 000 dagliga lyssnare. Iron Maiden är aktuella med två spelningar i Sverige nästa sommar - Tele2 Arena i Stockholm samt som headliner på Sweden Rock Festival. Rockklassiker är radiopartner till båda spelningarna. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn