Följ Bauer Media

Superstylisten Jonas Hallberg: ”Jag har öppet förhållande”

Nyhet   •   Aug 24, 2017 13:08 CEST

Thobias och Anton i podcasten Regnbågsliv med veckans gäst Jonas Hallberg

I det senaste avsnittet av podcasten Regnbågsliv möter Anton och Thobias superstylisten Jonas Hallberg för ett intimt samtal om öppna relationer, otrohet och sex.

Superstylisten Jonas Hallberg som är aktuell i bland annat Fångarna på fortet och Biggest loser VIP berättar för första gången om sitt öppna förhållande. Han lever ihop med sin man Antonio i Mexico och både han och mannen har älskare på sidan av.

Jag älskar Antonio, vi är gifta och har våra små furry daughters. Jag älskar honom, hundarna och livet, men är jag i Sverige i några veckor på en produktion vill jag kunna gå ut och flörta. Vi lever en gång och vill man ha sex eller kyssa någon, feel free säger jag, berättar Jonas för Regnbågsliv

Insikten om att Jonas ville ha ett öppet förhållande kom efter att det tidigare 18 år långa förhållandet med ex-pojkvännen tog slut. I podcasten berättar han också att han direkt efter inspelningen ska möta upp en älskare på hotellet.

Jag var inte guds bästa barn i slutet av vårt förhållande och då bestämde jag mig för att aldrig gå in i ett nytt förhållande utan att vara ärlig. I slutändan är det bara sex och ofta är det bara något för stunden, säger Jonas

Anton Johansson och Thobias Thorwid leder Sveriges största HBTQ-podd ”Regnbågsliv”. Varje vecka möter de HBTQ-profiler och snackar ”komma ut”, könsidentitet, sex och såklart en hel del kärlek. Nytt avsnitt varje torsdag!

Avsnittet finns att lyssna på i RadioPlay-appen eller på RadioPlay.se.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.