Gå direkt till innehåll
Fredrik Eriksson (VD på OMD) samtalar med kollegan Jakob Lovén om Kinas tekniska revolution.
Fredrik Eriksson (VD på OMD) samtalar med kollegan Jakob Lovén om Kinas tekniska revolution.

Nyhet -

StockholmMediaWeek i poddformat

Bauer Media var på plats med poddstudion när årets StockholmMediaWeek anordnades på Vinterträdgården, Grand Hôtel. Ett lysande tillfälle att fånga inspirerande talare och besökare och producera en podcast för alla i branschen att ta del av.

I ett av avsnitten hör vi Klarnas marknadsdirektör David Sandström ge sin syn på byråvärlden - ägandeskapet och ansvarstagandet på svenska byråer är för lågt. David ger även en summering av vad som sas i andra akten där han satt som sidekick till Claes de Faire som var programledare för den 14:e upplagan av StockholmMediaWeek.

Podden gästas även av Andreas Granath (Media Manager på Oatly) som berättar om Oatlys framgångsrika reklam och hur triggade de blir när de får mothugg.

I samtalet med Jakob Lovén, som ligger bakom podcasten "Den Digitala Draken", får vi även klart för oss varför vi ska läras oss av Kinas tekniska revolution, för att såhär snabb utveckling kommer vi aldrig mer se i vår livstid. Jakob berättar också varför kinesiska konsumenter är mycket mer intelligenta och än en snitt-stockholmare.

StockholmMediaWeek-podden resulterade i 11 avsnitt och programledarskapet delades av Jochum Forsell (COO på IUM), Liv Sandberg (VD på Starcom), Fredrik Eriksson (VD på OMD) och Åsa Sohl (affärsutvecklare på Scream).

- Under våren har vi på Bauer Media varit ute på några av branschens största event och spelat in poddar som vi publicerat under namnet "The Sound of Inspiration", där man även hittar StockholmMediaWeek-podden. Tanken med podden är att vara en informations- och inspirationskälla till de som arbetar med marknadsföring och kommunikation. Här kan du lära dig det mesta om bland annat AI, datahantering och VR. Du får även lära känna några av Sveriges tyngsta marknadsdirektörer och ta del av deras kunskap och erfarenheter, säger Louise Lundgren, Head of B2B på Bauer Media.

Samtliga avsnitt av StockholmMediaWeek-podden har nu publicerats på RadioPlay:

David Sandström, Marknadsdirektör på Klarna & sidekick på StockholmMediaWeek

Andreas Granath, Media Manager på Oatly

Calle Wåreus, Head of Agency på Google

Jakob Lovén, OMD och Den digitala draken

Åsa Sohl, Affärsutvecklare på Scream & side-kick på StockholmMediaWeek

Raúl Valencia López, Marketing Manager på Betsson

Claes de Faire, Programledare på StockholmMediaWeek

Carro Levy, Grundare av Heja livet

Staffan Slörner, VD på Sveriges Mediebyråer

Johan Markström, Annonschef på DN

Malin Häger, Försäljningsdirektör på TV4

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30

Relaterade nyheter