Gå direkt till innehåll
Samir tillsammans med Malin Gramer och Daniel Paris från morgonprogrammet "Vakna med NRJ"
Samir tillsammans med Malin Gramer och Daniel Paris från morgonprogrammet "Vakna med NRJ"

Nyhet -

Samir Badran: Jag skulle inte banga Sigrid

Favorittippade Samir Badran gästade morgonprogrammet "Vakna med NRJ" och avslöjade många känslor inför Let's Dance-premiären ikväll. 

Han tycker att det känns bra inför första programmet av Let's Dance och trivs verkligen som en i gänget bland alla dansare.

- "Det är kul att dansa men det är ett helvete att lära sig alla steg. Vi tränar 2-3 timmar om dagen", berättar Samir

Daniel Paris och Ola Lustig som är programledare i radioshowen tycker att det slår gnistor mellan Samir och hans danspartner Sigrid Bernson. - "Herregud vilken kemi ni har", säger Ola.

-"Vi har så jäkla roligt tillsammans men jag tror inte att hon är intresserad av mig, men jag skulle inte banga", avslöjar Samir Badran. 

Vid sidan av Let's Dance så producerar Samir låtar tillsammans med sin parhäst Viktor Frisk. Killarna har ju tidigare tävlat i Melodifestivalen 2 gånger och skördat framgångar med låtar som "Bada Nakna" och "Fick Feeling". 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Digital Communication Manager 070-556 47 30

Relaterat material