Gå direkt till innehåll
Rebecca Stella Dionisopoulos och Michaela Forni
Rebecca Stella Dionisopoulos och Michaela Forni

Nyhet -

Rebecca Stella teamar upp med Michaela Forni

Rebecca Stella har poddat om sitt livs med- och motgångar i podden "Nu börjar livet" varje måndag i över fyra år. Nu får podden en nystart när podcastveteranen Michaela Forni kliver in som ny programledare för "Nu börjar livet" tillsammans med Rebecca Stella varje måndag. Dessutom lanseras ett helt nytt koncept på fredagar. 

Michaela Forni kliver in på måndagar och kickar igång veckan. En annan nyhet för podden är att Rebecca Stella även kommer att släppa avsnitt varje fredag under namnet "Stellz & Friends". Fredagarna kommer bli extra festliga med en härlig stämning inför helgen och gästas av vänner och bekanta. Vid sin sida har hon poddklipparen Mangz som sin sidekick.

- Jag och Michaela myser helt enkelt in veckan på måndagar, och veckan avslutas sen with a bang på fredagar! Avsnitten blir superfestliga och vi skålar in helgen. Mycket tjo, tjim och skratt - på det härligaste sättet, säger Rebecca Stella Dionisopoulos.

Michaela
har fått ett varmt välkomnande av poddens lyssnare som kallas för ”tvättizar”.

- Gemenskapen bland lyssnarna är helt otrolig! Det är så varm stämning i communityn och alla har välkomnat mig på bästa sätt! Jag är så himla exalterad och vill ge allt jag har av roliga tankar och erfarenheter, säger Michaela Forni

Nu börjar livet hittar du på Podplay.

Om Rebecca Stella:
Rebecca Stella Dionisopoulos delar sin tid mellan LA och Stockholm, men mest LA. Hon är gift, har en son som heter Dion - och drömmer om ett barn till. Ni har sett henne som programledare för Paradise Hotel, och när tog hon plats i beautyvärlden med sitt skönhetsmärke "Rebecca Stella Beauty". I "Nu Börjar Livet" får ni följa hennes liv ”off cam” som hon säger, där hon bjuder på allt - och lite till.

Om Michaela Forni:
Bor med fästmannen Damon och sonen Dante på Östermalm i Stockholm och är just nu aktuell med appen "Baby Journey", en gravidapp för blivande föräldrar. Jobbat med sociala medier sen 2004, skriver böcker och haft två egna poddar tidigare.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32