Gå direkt till innehåll
Premiär för Bauer Medias egna B2B-podd Vi hörs!

Nyhet -

Premiär för Bauer Medias egna B2B-podd Vi hörs!

Är du nyfiken på vad händer på Bauer Media och på ljudmarknaden i stort? Vi är glada att kunna berätta att B2B-podden "Vi hörs!" nu finns att lyssna på via Podplay.

I podden delar Bauer Medias medarbetare med sig av sin erfarenheter inom branschen samt delar roliga nyheter inom både radio och podd. Programledare är Bauer Medias försäljningsdirektör Johnny Strömgren som i varje avsnitt intervjuar en medarbetare som har något aktuellt och intressant att dela med sig av till lyssnarna. Dessutom kommer produktspecialisten Anki Apreotesei i varje avsnitt ta upp tre ljudglimtar från marknaden.

- I podden vill vi dela med oss av vad som händer hos oss på Bauer och vad som händer inom ljudbranschen i stort. Det händer massor av saker just nu inom ljud, inte minst hos oss på Bauer. Namnet Vi hörs! spelar på tre saker, att vi levererar ljud on air, online och on demand, att vi vill ha en god kommunikation med våra kunder samt att vi hoppas lyssnarna alltid väljer att komma tillbaka till oss, säger Johnny Strömgren, Försäljningsdirektör på Bauer Media.

I första avsnittet gästas podden av Bauer Medias VD Linda Palmgren där hon bland annat berättar om det hon tagit med sig under sitt första år som VD på bolaget och om vad det är som bidrar till ljudmarknadens tillväxt.

Vi hörs! hittas på Podplay och ett nytt avsnitt kommer varje onsdag. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Johnny Strömgren

Johnny Strömgren

Försäljningsdirektör Bauer Media 070-186 50 61 LinkedIn