Gå direkt till innehåll
Peter Sandholt från Morrongänget startar husbilspodd

Nyhet -

Peter Sandholt från Morrongänget startar husbilspodd

Idag har den Stora husbilspodden premiär på Podplay. Podden programleds av den erfarna radioprogramledaren, Peter Sandholt. Han tar med sig alla som älskar husbilsliv på en oförglömlig resa tillsammans med fyra vänner som är riktiga husbilsproffs.

Under pandemin blomstrade husbilsmarknaden och under förra året så ökade antalet registrerade husbilar med 80 procent. Att hemestra blev en stor trend som fortsätter hålla i sig även i sommar.

- Det här är ett projekt helt byggt på ren lust. Det är så jäkla roligt att göra det här med Mikael, Gunilla, Tommy och Sara! Deras YouTube-kanaler var språngbrädan in i husbilsvärlden för mig. Det är en ren lyx att få ta del av all deras kunskap och erfarenheter – både misslyckanden och härliga stunder. Tillsammans vill vi fortsätta inspirera och sprida lite husbilskärlek, säger Peter Sandholt.

Peter Sandholt jobbar till vardags med MorrongängetMix Megapol i Göteborg. Han är relativt ny som husbilsägare efter att under många år dragit runt på och campat med husvagn. Med sig i podden har han två par riktigt rutinerade och erfarna husbilsägare, Mikael och Gunilla från YouTube-kanalen ”Våra husbilsresor” och Tommy och Sara som även de YouTubar på sin kanal ”Our Backyard Europe”. Alla har ett gemensamt intresse: husbilsliv. I podden får du ett nära och lustfyllt samtal mellan husbilsfantaster, där fokus ligger på livsstilen, deras vänskap och frihetskänslan husbilen ger.

Är du också intresserad av camping och nyfiken på att skaffa husbil – då är det här garanterat podden för dig! Första avsnittet finns nu på Podplay. Ett nytt avsnitt släpps varje fredag.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38
Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32