Gå direkt till innehåll
Hasse Aro programleder podden "Fallen jag aldrig glömmer". Foto: Pressbild Bauer Media
Hasse Aro programleder podden "Fallen jag aldrig glömmer". Foto: Pressbild Bauer Media

Nyhet -

Ny säsong av krimpodden Fallen jag aldrig glömmer

Podden "Fallen jag aldrig glömmer" är en av Sveriges största krimpoddar. Hasse Aro står bakom podden som idag lanserar den tionde säsongen. 

Hasse Aro
har lång erfarenhet av brottsfall och polisiärt arbete genom sitt TV-program Efterlyst. I podden skiftar han fokus från brottsoffren till de som gör sitt jobb för att få fast den skyldige.

- Det görs ju mycket om brott, dokumentärer och liknande, och då är alltid ur förövaren eller offrets perspektiv. Jag tycker att utredarna hamnar lite i skymundan. De gör ett fantastiskt jobb och det uppmärksammas inte särskilt mycket tycker jag
, säger Hasse Aro.

Första avsnittet "Politikern som styckade" handlar om ett fall från september 2021. Några personer vid Karlbergskanalen i Stockholm fiskar upp en mystisk påse ur vattnet. I påsen ligger ett avhugget huvud som är genomborrat av ett skotthål. En mordutredning drar igång som leder till ett hårresande fall kring en politiker och ett styckmord.

Hasse Aro intervjuar polisinspektören Ulf Höglund och utredare Yasemin Özkan om utredningen, fynden och de chockerande uppgifterna i fallet.

I fem månader i förhör efter förhör så nekar den misstänkte mannen. Politikern och kriminalvårdaren som dödade 59-åriga Kenneth, han bästa och kanske enda kompis. Plötsligt en dag i april så kom erkännandet.

- Jag skar av honom halsen helt enkelt, sågade av halskotorna med såg,
berättar den misstänkte politikern i en autentisk ljudupptagning från rättegången. 

Lyssna på första avsnittet redan nu - bara på Podplay

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32

Relaterat innehåll