Följ Bauer Media

Ny poddstjärna korad

Nyhet   •   Maj 08, 2018 14:51 CEST

Tidigare i vår lanserade Bauer Media tillsammans med Linköpings universitet en unik tävling för att hitta morgondagens poddstjärnor. Nu är tävlingen avslutad och en vinnare korad!

Femton studenterna har under våren läst kursen Podcast - ljudgestaltning, dramaturgi och produktionsvillkorLinköpings universitet. Studenterna har haft fullt fokus på att jobba med sina egna poddidéer, produktionen och innehållet i sina poddar. Målet var att blir en av fyra finalister i podcasttävlingen. Röstningen pågick mellan den 13 april till 8 maj.

Som vinnare står Mattias Edborg med sin podcast Mannen med den gula rocken. Vinsten är ett kontrakt med Bauer Media om 10 avsnitt.

- Det här känns jättekul. Man har ju gått och väntat på att tävlingen ska vara slut, det har varit en nervös period. Med den här vinsten känns det verkligen på riktigt. Nu får jag ta nästa steg med podden och verkligen satsa fullt ut, säger en glad Mattias Edborg.

Beskrivning av podden Mannen med den gula rocken
Lyssna på denna följetongsdrivna podcast där en berättelse skrivs av flera författare och där varken du som lyssnar eller du som skriver vet hur den kommer att sluta. Här samlas unika historier berättade av er.

Nya avsnitt av Mannen med den gula rocken kommer inom kort finnas att lyssna på i RadioPlay-appen och där poddar finns. Till dess kan du höra det vinnande tävlingsbidraget här

Kolla in poddutbudet på RadioPlay här.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.