Följ Bauer Media

Niall Horan klar för NRJ Live Sessions

Nyhet   •   Jun 08, 2017 15:58 CEST

Niall Horan gör succé som soloartist efter sin tid i One Direction

Han har erövrat världen tillsammans med One Direction. Nu är han soloartist och senast kunde vi se honom på Ariana Grandes välgörenhetskonsert "One Love" i Manchester. Nästa gång han framträder blir exklusivt för radiostationen NRJ:s lyssnare på NRJ Live Sessions i Stockholm.

- Jag är så extremt stolt att få hit en världsartist som Niall Horan till NRJ Live Sessions. Eftersom han brukar dra så stor publik och vi vill göra den här spelningen så exklusiv som möjligt för NRJ:s vinnare så håller vi platsen hemlig men det är på en takterrass någonstans i Stockholm, så mycket kan jag avslöja, berättar Mark Iglesias som är marknadschef på radiostationen NRJ.

Niall är aktuell med "Slow Hands" som är uppföljaren till den populära debutsingel "This Town" som släpptes förra året och som har streamats över 169 miljoner gånger på Spotify. Niall Horan är en av de mest populära medlemmarna från One Direction med över 55 miljoner följare i sociala medier.

På samma scen får vi också se Albin Johnsén, som nu är aktuell med den officiella EM-låten "Hjärta av Guld".

NRJ Live Sessions äger rum på hemlig plats i Stockholm 14 juni kl 18-19. Enda chansen att få se spelningen är att anmäla sig på NRJ.se