Gå direkt till innehåll
Martin Hugosson i ett intressant samtal med NextM’s keynote Kodi Foster
Martin Hugosson i ett intressant samtal med NextM’s keynote Kodi Foster

Nyhet -

NextM finns nu som podcast på RadioPlay

I förra veckan var det dags för den årliga tech-mässan NextM. Som marknadsledare inom ljud, var Bauer Media på plats och producerade en pop-up podcast - "The NextM Podcast". Podcasten innehåller exklusiva intervjuer med såväl internationella talare som några av Sveriges tyngsta mediaköpare och finns nu att lyssna på via RadioPlay.

Programledaren Martin Hugosson, VD på Maxus, ger lyssnaren en unik inblick i techvärlden genom diskussioner med några av världens största medierevolutionärer inom teknologi, framtid och medieevolution. 

- "Jag har alltid känt ett behov att få en fördjupning och låta någon ställa följdfrågor till inspirerande talare efter en bra föreläsning. Därför tyckte jag Bauer Medias idé om att skapa NextM Podcast var strålande. Att själv få ställa frågorna var en klar bonus", säger Martin Hugosson.

Inspelningen av NextM Podcast väckte stor uppmärksamhet på plats och förhoppningen är att även de som inte hade möjlighet att komma till eventet ska få uppleva NextM genom podden!

Intervjuerna som resulterade i 12 avsnitt har nu publicerats på RadioPlay.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Louise Lundgren

Head of B2B and Relations 070-441 51 51

Relaterat material

Relaterade nyheter