Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Molly Sandén: Jag blev så trött på hela hetsen kring Instagram

Molly Sandén berättade i morgonens program av VAKNA med NRJ att hon raderade alla sina 10 000 bilder på Instagram för att hon blev så trött på hetsen kring att allt ska vara så polerat och perfekt. 

Idag släpptes hennes nya låt "Rygg mot Rygg". Nu sjunger hon på svenska och hon berättar att det känns som en helt ny värld, mycket närmare.

Molly berättade också om när hon raderade cirka 10 000 bilder på Instagram under en resa fram och tillbaka till Öland.

- "Jag blev så trött på hela den här hetsen. Det ska se bra ut, man ska inte bara fixa till sig själv utan Allting man gör..salladen ska se perfekt ut och man börjar liksom leta efter nästa Instagrambild, det är ganska ohälsosamt, berättar Molly för VAKNA med NRJ.

- "I min bok så är du en av dem som har använt Instagram till bra saker. Till exempel så är inte varannan bild ett samarbete med ett sminkmärke utan du har verkligen använt det till välgörenhet och promotat bra saker, peppat andra tjejer, konstaterar Ola Lustig programledare i VAKNA med NRJ.

Hon har beslutat sig för att behålla sitt konto ändå för att fortsätta sprida bra saker. Framöver ska Molly försöka våga vara mindre polerad och inte tänka så mycket, mindre ångestladdat helt enkelt.

Se hela videon på NRJ's YouTube-kanal

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn