Gå direkt till innehåll
Mix Megapols Fjällkalas med Gry Forssell och Anders Timell
Mix Megapols Fjällkalas med Gry Forssell och Anders Timell

Nyhet -

Mix Megapols Fjällkalas är tillbaka

Nu kan Mix Megapols lyssnare vinna en drömhelg i Sälen med skidåkning, artister och massor med tid för familjen. Det bästa av allt är att Mix Megapol står för hela kalaset - boende, Skipass, skidhyra, måltider och aktiviteter.

Gry & Anders med Vänner livesänder från Experium. Artisterna som följer med i år är Sabina Ddumba, Idolvinnaren Liam, Syd & Ekman, Dolly Style och TV-hjälten Peter ”Pansar” Blahá.

Vid varje helslag mellan 07:00 - 17:00 ges ett unik kodord ut som ska SMS:as in till studion. Därefter ropas namn upp i radion och den hör sitt namn och ringer in vinner en drömhelg i Sälen för hela familjen. Förra året var intresset rekordstort med 30 000 som var med och tävlade.

Mix Megapols Fjällkalas äger rum 9-12 februari i Sälen-Lindvallen.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Digital Communication Manager 070-556 47 30

Relaterat material

Relaterade event