Gå direkt till innehåll
Alma Shapiro och Hanna Bilén. Foto: Bauer Media
Alma Shapiro och Hanna Bilén. Foto: Bauer Media

Nyhet -

Hett realityskvaller i ny podd

Reality-TV är omåttligt populärt och höstens säsonger är i full gång. Nu lanseras podden "Snacka Reality" där du får alla smaskiga detaljer och intriger - eftersnacket du inte vill missa! I podden tar Hanna Bilén och Alma Shapiro dig igenom veckans händelser i realityvärlden och bjuder på detaljer som inte visats i TV.

Alma är ett stort fan av reality och känner själv många som varit deltagare i serierna och missar aldrig ett avsnitt eller eftersnack. Hanna har själv jobbat med realityproduktioner och är den heta källan till alla behind the scenes-detaljer. Varje vecka bjuder de in veckans hetaste gäst som bidrar med stjärnglans och insiderskvaller.

Återkommande programpunkter i podden kommer bland annat vara "Rensa luften" där gästen får en minut på sig att berätta eller avslöja precis vad den vill. Även "Veckans Inside" kommer leverera smarrigt skvaller och detaljer som inte visas på TV.

- Jag är så redo för det här! Vi börjar med att följa Bachelor slaviskt. Snacka Reality är en podd som kommer snacka om ALL reality, men nu är det Bachelor som är först ut. Det kommer blir fullt fokus på kärlek och drama, säger Hanna Bilén.

- Vi kommer ha med oss de bästa gästerna och kunna leverera otroliga detaljer från inspelningarna. Mycket klipps ju bort i redigeringen - men det hindrar inte oss, vi kommer ta reda på allt! Det här kommer bli så jäkla kul, och att ge lyssnarna det där lilla extra är vår absoluta prio!, utlovar Alma Shapiro.

I dagens premiäravsnitt gästar Bachelors programledare Malin Stenbäck. Hon har precis tagit emot programmets två bachelors på Kreta som i måndagens premiärprogram fick träffa ett 20-tal tjejer som har rest till Grekland för deras skull. Äventyret har bara börjat och Malin har massor att dela med sig av.

Om Alma:
Alma är tvåbarnsmamman som har ett brinnande intresse för reality-TV. Hon har även varit programledare och producerat flera poddar. Uppvuxen i Halmstad och har jobbat med radio och tv sedan 2015. 

Om Hanna:
Jobbar till vardags på Mix Megapol som redaktör och sociala medier. Förgyller ledig tid med träning, vänner och familj. Har tidigare jobbat med Paradise Hotel och Ex On The Beach - därav den stora kärleken för reality. 

Snacka reality släpper avsnitt varje torsdag. Lyssna på premiäravsnittet på Podplay redan nu.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32