Gå direkt till innehåll
Lojsan Wallin och Hanna Friberg är tjejerna bakom Måndagsvibe. Foto: Pressbild Bauer Media
Lojsan Wallin och Hanna Friberg är tjejerna bakom Måndagsvibe. Foto: Pressbild Bauer Media

Nyhet -

Hanna Friberg och Lojsan Wallin tar Måndagsvibe tillbaka till Podplay

Nu är det klart att Måndagsvibe med Lojsan Wallin och Hanna Friberg väljer att komma tillbaka till Podplay. 

Vänskapsduon Hanna Friberg och Lojsan Wallin har poddat tillsammans varje måndag sedan 2019. Deras samtal brukar kretsa kring relationsuppbrott, småbarnsliv, vardagspussel varvat med goda middagar, fantastiska resor och mode. Alltid med glimten i ögat och sin nära vänskap som en stark grund. Hanna och Lojsan har ett mål med sin podd - to make Mondays great again!

- Det känns skönt att vara tillbaka med teamet på Podplay! Tillsammans har vi satt tydliga mål för att få podden att växa ännu mer och jag och Lojsan känner oss supertaggade, säger Hanna Friberg.

- Vi är väldigt glada och stolta över att Hanna och Lovisa valt att komma tillbaka till Podplay med Måndagsvibe. Dynamiken och ärligheten i podden är deras absoluta styrka. Podden har stor potential att bli störst inom sin kategori och det ska vi jobba på tillsammans att förverkliga, säger Johanna Wiberg, Podcast Manager, Bauer Media.

Måndagsvibe släpper nya avsnitt varje måndag och fredag. Lyssna gratis på Podplay redan nu.

Om Hanna och Lojsan:

Influencern Hanna Friberg är 27 år och bosatt i Stockholm. På hennes sociala kanaler delar hon på ett personligt sätt med sig av sitt händelserika liv där resor, god mat, kläder, träning och välmående tar stor plats. Hanna började blogga när hon var 14 år och var en av de första i Sverige som kunde livnära sig på sina sociala medier. Hannas följare är engagerade i allt som har med hennes liv att göra och hon har designat ett tiotal klädkollektioner, haft tre podcasts och åkt runt och föreläst om sociala medier.

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin är 28 år och bor i en villa med sin pojkvän och sina två barn. På Lovisas sociala kanaler får ni ta del av hela hennes liv. Ni följa med på alla sidor i vardagen. Allt från trevliga resor och trendiga outfits från hennes egendesignade klädkollektioner till hur tufft småbarnslivet kan vara.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32