Gå direkt till innehåll
Ha en skön sommar med Podplay

Nyhet -

Ha en skön sommar med Podplay

Äntligen sommar och oavsett hur planerna ser ut för sommaren så hoppas vi att du får tid för avkoppling i sällskap av en podd i sommar. Här kommer en handfull tips på poddar som släpper unika sommarsäsonger i år. Trevlig lyssning – var du än befinner dig! 

Fallen jag aldrig glömmer
Hasse Aro
och Fallen jag aldrig glömmer släppte första avsnittet av sin sommarspecial redan 30 juni. Hasse har bjudit in kriminalkommissarie Bosse Åström, som också går under smeknamnet “22-0” eftersom han klarade upp 22 av 22 möjliga mord i sitt distrikt. I hela 5 veckor i sommar får du höra Hasse och Bosse prata om fallen som främst Bosse aldrig glömmer.

Sveriges sämsta folkbildare
Clara Henry och Gustaf Jernberg går in i andra säsongen av Sveriges Sämsta Folkbildare som bjuder på slarvig research, killgissningar och rent allmänt medioker information. Några av de ämnen som går osäkra i sommar är pandemier, antropologi och katter. Förlåt på förhand låter de hälsa. Premiäravsnittet släpptes 5 juli.

Dokumentär: Jag var där
Den 13 juli är Andreas Utterström och Mattias Bergman tillbaka med fyra spännande avsnitt av Dokumentär: Jag var där som sällskap under sommaren. Några av de kommande avsnitten handlar bland annat om hur den så kallade Bunkerläkaren kunde gripas, det brutala mordet på Tova Moberg 2017 och vad som framkommer i Tovas gömda dagbok under utredningen, samt avsnittet om Fräcka fredag, SVT:s program som lanserades 1988 och handlade om sex, som dessutom visade erotiska filmer och det blir fullkomligt ramaskri. 

Misslyckade brott
Det blir ingen riktig sommar utan lite misslyckanden. Så varför inte passa på att gotta sig åt andras? Den 13 juli släpper Misslyckade brott 4 avsnitt samtidigt på Podplay. Då kommer du kunna höra om när seniorligisten lackade ur på festfixaren Micael Bindefeld och repade hans fina bil och it-konsulten Daniel som har tillgång till hemligheter från både Volvo och Scania. Men hur smart är det att sitta i offentliga miljöer och prata om sitt spioneri? Det hör du som sagt i en riktigt rolig sommarsäsong. 

Dokumentära berättelser
Sommarsäsongen av Dokumentära Berättelser består av poddens 9 absolut starkaste avsnitt genom tiderna. "Vi är swingers för alltid", "Jag ser spöken", "Min man la ut mig på en porrsajt" och "Från strippa till sexsäljare i Berlin" är några av de personliga, gripande berättelserna du kan höra i sommar. Första avsnittet släpps den 15 juli.

I Podplay-appen finns hundratusentals poddar och det är alltid helt gratis att lyssna!

Glad poddsommar önskar vi på Podplay!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38
Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32