Gå direkt till innehåll
Gry Forssell Foto: Mattias Ahlm
Gry Forssell Foto: Mattias Ahlm

Nyhet -

Gry Forssell debuterar som sommarvärd

Gry Forssell är flerfaldigt prisad som Sveriges mest populära programledare så många lyssnare runt om i Sverige som gläds åt nyheten att hon är en av årets sommarvärdar.

Till vardags så hörs hon på Mix Megapol där hon tillsammans med bland andra Jakob Öqvist och Karolina Widerström gör morgonprogrammet Gry Forssell med Vänner.

Det är första gången som Gry sommarpratar och som det radioproffs hon är så har hon valt att göra sitt program i direktsändning. 

Mitt Sommar ska framför allt handla om mitt 30-åriga yrkesliv i underhållningens tjänst. Om min kärlek till radion och det knäppa i att jag aldrig, förrän nu, förstått att det alltid varit självklart att jag ska jobba med just det. Jag brukar mötas med oförståelse när jag säger att jag aldrig haft ångest så det här blir väl mitt första terapisamtal. Med mig själv som terapeut – så det blir perfekt!, säger Gry Forssell

Gry Forssells sommarprat kan höras i P1 kl 13:00 25 juni och programmet produceras av Erika Strand-Berglund.

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Digital Communication Manager 070-556 47 30

Relaterat material