Gå direkt till innehåll
David Batra tillsammans med Gry Forssell och "Praktikant-Malin".
David Batra tillsammans med Gry Forssell och "Praktikant-Malin".

Nyhet -

David Batra tillbaka till Mix Megapol

Morgonprogrammet "Gry & Anders med vänner" består av Gry Forssell, Anders Timell och Malin "Praktikant-Malin" Stenbäck. Utöver den kända trion så bjuds det varje dag in nya vänner och nu återkommer David Batra som  en av vännerna med start i januari.

– "Jag förväntar mig många skratt, han är fantastiskt rolig. Det är fruktansvärt kul när han är med, så det blir många härliga morgnar", säger Gry.

David Batra är en av Sveriges mest populära komiker, ståuppare och författare och har gjort ett antal tv-program, filmer och böcker. David har också humorpodden ”David Batras Podcast” där han tar upp underhållande nyheter från lokala tidningar runt om i Sverige.

– "David är en av Sveriges roligaste människor och det är fantastiskt kul att han är tillbaka”, säger Sven Hallberg programchef på Mix Megapol.

Morgonshowen Gry & Anders med Vänner har också Thomas Bodström, Hans Wiklund och Olof Lundh som återkommande vänner. Programmet hörs varje vardag 05.00 -10.00 på Sveriges största radiostation - Mix Megapol.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn