Gå direkt till innehåll
Danny Saucedo
Danny Saucedo

Nyhet -

Danny missade planet till Dubai

Igår kunde alla tjejer som vunnit en plats att åka med Mix Megapols Tjejplan tillsammans med Gry Forssell njuta av en intim konsert med Danny Saucedo. Fast det var nära att han inte kom fram till Dubai då han missade planet två , nästan tre, gånger på vägen ner.

Danny tog med sig sin mamma på resan till Dubai och konserten för Gry Forssell och alla andra tjejer som var med på Mix Megapols Tjejplan. Men de höll på att inte komma fram då de missade flyget både från Stockholm och senare även från Istanbul. När de missade planet från Stockholm blev de ombokade till business class och kom senare fram till en lyxig lounge i Turkiet där all mat och dricka var gratis. Där passade de på och tog för sig av allt som bjöds, somnade och vaknade inte förrän flyget hade avgått. Paniken steg och de fick jaga rätt på sina väskor, ta in på hotell över natten och tidigt på morgonen stressa iväg till det tredje flyget som det faktiskt också var nära att de missade. 

- "Det var väldigt nära att vi missade det tredje flyget. Förlåt! Det var liksom som att Dum och Dummare var på resa", säger Danny skrattandes till publiken.
- "Men det var väldigt skönt att du var med mamma", avslutar Danny och blickar ut mot sin mamma som också fanns med i sällskapet.

Danny avslutade konserten med att bjuda in alla tjejerna till smygpremiären av sin show NU som har premiär 25 januari på Hamburger Börs

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn