Gå direkt till innehåll
Säljteamet i Göteborg som kan vinna i kategorin "Årets säljorganisation"
Säljteamet i Göteborg som kan vinna i kategorin "Årets säljorganisation"

Nyhet -

Bauer Media kan bli Årets säljorganisation

MediaMecca samlar medieföretag och byråer och organiserar ett antal branschseminarier under året och 26 april är det dags för GbgMediaDay som äntligen ger västkusten sitt eget, storslagna forum och scen.

Under dagen prisas och belönas de rådgivare/byråer och säljare/säljorganisationer som branschen i Göteborg tycker är bäst. Bauer Medias säljteam i Göteborg vinna i kategorin "Årets säljorganisation".

- "Vi är stolta över att vara nominerade till årets säljorganisation på MediaMecca. Det känns superkul", säger Lotta Carlson som är försäljningsdirektör på Bauer Media. 

Efter ett gediget juryarbete har Bauer Media Group tillsammans med Facebook och JCDecaux slutligen nominerats. Programledare för dagen är Claes de Faire och Sabinije Von Gaffke och i publiken hittar vi en mix av marknadschefer, rådgivare, kreatörer och partners till MediaMecca.

Juryn för Årets Säljare och Säljorganisation är: 

Helena Öberg, Mindshare (Juryordförande)
Björn Danielsson, OMD
Anki Kujansuu, MediaCom
Christina Hermansson, Carat
Annika Abrahamsson, Vizeum

Ämnen

Taggar


Bauer Media har störst räckvidd i det nya ljudlandskapet med över 5 miljoner lyssnare varje vecka. Passionerade att göra vardagen roligare för målgrupper som våra kunder efterfrågar. Vi älskar underhållning och att skapa innehåll och marknadsföring med ljud så att du når fram till våra miljontals lyssnare med ditt budskap. Allt detta genom Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken NRJ och Rockklassiker, radiostationerna Vinyl FM, Lugna Klassiker, Retro FM och Svensk Pop samt digitalt på RadioPlay och Podplay. Vårt fokus är att generera värde för alla våra kunder, oavsett var vi möter dem.

Presskontakt

Louise Lundgren

Head of B2B and Relations 070-441 51 51