Gå direkt till innehåll
Alla våra ligg söker nya programledare

Nyhet -

Alla våra ligg söker nya programledare

Anna och Amanda har bestämt sig för att sluta. De har drivit ”Alla våra ligg” i fyra år och känner att nu har de pratat klart om sina egna sexliv. Nytt blod, ny energi och nya ligg behövs i podden som nu söker efterträdare.

Alla våra ligg
är podden som handlar om sex, njutning, sexualitet och om att äga sina val. För en vecka sedan gick Anna och Amanda ut i podden och i sina sociala kanaler och berättade att de ska sluta med podden. I dagens avsnitt avslöjar de att de från och med idag söker sina efterträdare.

Under åren har lyssnarna fått lära sig hur man ska tänka för bästa utomhus-sexet, hur man får bättre könsjälvförtroende och hur man tar snacket om ens partner ser för mycket porr. Programledarna har självklart delat med sig av sina egna erfarenheter och ligg.

- Vi ska sluta. Men Alla våra ligg kommer inte sluta! När vi började prata om att sluta med Alla våra ligg kände vi att det fortfarande finns ett syfte och behov av Alla våra ligg. För folk får uppenbarligen både hjälp, tröst, igenkänning och underhållning av Alla våra ligg. Därför vill vi såklart att podden ska leva vidare, men med nya programledare, säger Anna Dahlbäck.

- Hade jag varit 25 år hade jag dött för den här möjligheten! Jag hade skuttat upp, slängt i mig en kaffe och bara skrivit in min ansökan på direkten. Nu sa jag 25 år, det är lätt att tro att det är två unga tjejer som ska ta över, men så är det inte. Vi är öppna för alla möjliga typer av konstellationer och personer, säger Amanda Colldén.

De som känner sig manade att axla rollen som den nya programledarduon kan skicka in sin ansökan från och med idag. Ansök på www.allavaraligg.se. Sista dag att söka är måndagen den 19 april.

Lyssna på dagens avsnitt när Anna och Amanda berättar alla detaljer om ansökningsprocessen här.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Lovisa Ohlson

Lovisa Ohlson

Podcastchef Podplay 070-432 64 79

Relaterat innehåll