Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Alla våra ligg nominerad till Årets Podcast på Guldtuben 2018

För femte året i rad arrangeras Guldtuben, nordens största gala för digitala kreatörerna. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck är nominerade till Årets Podcast med sin podd Alla våra ligg. 

Guldtuben 2018 gick idag ut med nyheten att de lanserat fler priskategorier, däribland kategorin Årets Podcast. Det är två stolta poddkreatörer som mottagit den glada nyheten att de är nominerade i den nyinstiftade kategorin.

När vi startade den här podden kunde vi aldrig gissa att det skulle gå så bra som det faktiskt har gjort. Och nu är vi nominerade till det här fina priset! Det känns som en bucketlist-grej och jag lovar att jag gör masken på scen om vi vinner, säger Amanda Colldén.

Anna Dahlbäck fortsätter;

- Den här nomineringen är som att få världens finaste present för väl utfört arbete. Vi är så sjukt peppade på det här och håller tummarna hårt för att vinna! 

Podden Alla våra ligg handlar om sex, sexualitet och om att äga sina val. Den vanligaste feedbacken Amanda och Anna får från sina lyssnare är att podden gett lyssnarna självförtroendet att själva våga prata om sex och att det i sin tur lett till ett bättre sexliv.

Rösta på Alla våra ligg som Årets Podcast! Röstninglänk: www.guldtuben.se/?vote

Röstningen avslutas den 14 maj. Fram till dess kan man rösta en gång varje dag.

Guldtuben direktsänds på SVT från Annexet den 26 maj.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn

Relaterat innehåll