Följ Bauer Media

Rockklassiker Live 2016

Evenemang

Rockklassiker Live 2016 - Friends Arena, Stockholm
10
DEC
Friends Arena, Stockholm
 

Den 10:e december anordnar radiostationen Rockklassiker för femte gången i ordningen sin egen konsert, Rockklassiker LiveFriends Arena i Stockholm

Rockklassiker Live har tidigare anordnats i Göteborg, Stockholm och Sandviken. Artister som Scorpions, Europe och Twisted Sister har alla stått på Rockklassiker Live-scenen. I år landar Rockklassiker Live i Friends Arena. För att skapa en intim och härlig livekänsla så kommer arenan delas av och ett begränsat antal biljetter kommer att säljas.

The Darkness (UK)
Årets huvudakt för Rockklassiker Live blir det brittiska glamrockbandet The Darkness som slog igenom 2003 med plattan ”Permission to land” som såldes i över fyra miljoner exemplar. Bandet har därefter gjort succé världen över med sin distinkta falsettsång och tajta spandexbyxor. Med hits som ”I believe in a thing called love” och “One way ticket” utlovas en show i äkta glamrock-stil.

The Hooters (US)

Rockklassiker Allstars (SE)
Rockklasssikers egna band som består av rockstjärnorna Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe, Bosse och Kebbe Lindmark från Dalton, Rob Marcello från Danger Danger och Pontus Norgren från Hammerfall. Bandet, som dessutom kommer få sällskap av gästartister under kvällen, har på senare år blivit en stor publikfavorit på Sweden Rock Festival.

Helix (CAN) 

Registrering

Anmäl dig till evenemanget