Gå direkt till innehåll
Över min döda kropp krossar myter om krim

Över min döda kropp krossar myter om krim

Tid 25 Oktober 2022 17:00 – 17:45

På tisdag den 25 oktober ger Lena Ljungdahl och Anna Jinghede, från podden Över min döda kropp, sig på ett av deras favoritämnen - det är dags att slakta lite myter kring Krim! Döden, spaningen, kriminaltekniken: allt är under deras kritiska lupp! Om ni hakar på livepodden kommer ni troligen se på krimserier, läsa deckare och lyssna på andra poddar med helt andra öron!

Du hör livesändningen på podplay.se eller i appen Podplay. Kom ihåg att ställa dina frågor till Anna och Lena direkt i chatten.


Om Över min döda kropp:
Över min döda kropp är krimpoddarnas krimpodd! Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag. Podden har ynglat av sig och på måndagar levereras även en ”Veckans spaning”.

Om Podplay Live:
Podplay Live
är Podplays tjänst för livesändningar. Syftet är att tjänsten ska tillåta kreatörerna bredda sin podds innehåll, tillföra något extra till lyssnaren och samtidigt öppna upp för en närmare dialog. Med den inbyggda chatten som kommunikationsmedel, samt möjligheten att ringa in under livesändningen, bygger lyssnarna och kreatörerna fina relationer.

Kategorier

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38
Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32