Gå direkt till innehåll
Niklas Larsson Foto: Bauer Media
Niklas Larsson Foto: Bauer Media

Blogginlägg -

Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Niklas Larsson!

Niklas kommer att jobba som Backend DeveloperPodplay Development. Innan han fick uppdraget på Podplay så jobbade han som utvecklare på Klarna

När han är ledig njuter han av mat, både hemma i sitt eget kök men han gillar också att prova nya restauranger. Under en fin helg sysselsätter han sig gärna med discgolf ute på Kärsön som ligger hyfsat nära hans hem i Bromma

Välkommen till Bauer Media! Hur känns det?
Det känns sjukt roligt att börja på Podplay! Härligt folk, rolig produkt och intressanta problem, vad mer kan man begära?

Berätta gärna om dina tidigare erfarenheter innan Bauer.
Innan Bauer så har jag jobbat på allt från små start ups till stora bolag. Senast satt jag hos Klarna och byggde olika lösningar för att underlätta vid rekrytering.

Något som känns spännande med den här rollen på Bauer Media? Jämfört med tidigare roller.
Jag är ny i ljudbranschen och har redan på första dagen fått lära mig att det är lite mer ingående än jag först trodde. Så det ska bli riktigt kul att få jobba och lära känna en ny miljö!

Slutligen- Hur ser en dag ut i ditt liv som lyssnare?
När det kommer till musik så blandar jag rätt mycket mellan old school hiphop, electro och pop. Jag lyssnar också på lite olika poddar, under sommaren har det blivit mycket The Real Python Podcast och några Sommar i P1.

Ämnen

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn