Gå direkt till innehåll
Nicole von Baumgarten Foto: Privat
Nicole von Baumgarten Foto: Privat

Blogginlägg -

Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Nicole von Baumgarten!

Nicole är en ny-gammal medarbetare då hon tidigare har konsultat som projektledare för NRJ. Nu har hon tagit sig an en ny roll som konceptutvecklare och projektledare i teamet för Brand Partnerships.

Välkommen tillbaka till Bauer Media Nicole! Hur känns det?

Det känns jättebra, jag hade så kul här i våras när jag konsultade så det känns fantastiskt att få börja här på heltid! Och så lyxigt att få börja på ett nytt jobb där man redan känner flera.


Berätta gärna om dina tidigare erfarenheter innan Bauer.

Ett av mina första jobb var som säljare på 3, det var väldigt många år sedan men jag har förstått att det hänger med mig än idag. Man kan höra mig slänga ur mig fraser som ”plocka luren”, det säger jag oftare än vad jag vill erkänna. Efter det arbetade jag som PR-konsult i 5 år där jag var en del av pitchgruppen samt utvecklade nya intäktsben för byrån. Sen startade jag eget och tog fram en mjukvara för skönhetsindustrin som digitaliserade produktfotografier för e-handlare och verkade för att öka representationen inom skönhetsindustrin. Jag har även varit marknadschef för en startup som heter VEAT, som är växtbaserad mat i matautomater. Jag har även drivit en intervjupodd som heter Karriärskontraktet i vilken vi intervjuade entreprenörer och marknadschefer. Under Karriärskontraktets paraply anordnade vi även livetalks, nätverksmiddagar, padelturneringar, utbildningar osv. Utöver det har jag konsultat inom PR, varumärke, digital marknadsföring och sociala medier.


Något som känns spännande med den här rollen på Bauer Media? Jämfört med tidigare roller.

Det är nog att min roll syr ihop mina erfarenheter och mina intressen på ett väldigt bra sätt. Det är nog första gången jag går in på ett nytt jobb och har produkten som intresse från start, tidigare har jag alltid fått lära känna en ny produkt eller bransch men här får jag arbeta med mitt fritidsintresse och det känns helt fantastiskt.


Slutligen - Hur ser en dag ut i ditt liv som lyssnare?

Varje morgon slår jag på radion det första jag gör innan jag går upp ur sängen. Jag lyssnar mycket hellre på en morgonshow på radio än tittar på Nyhetsmorgon. Sen lyssnar jag alltid på podd när jag lagar mat eller diskar. En bra podd är heligt under matlagningen.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn