Gå direkt till innehåll
Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Malou Gudmundsson

Blogginlägg -

Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Malou Gudmundsson

Malou kommer att jobba som social media-redaktör för publiceringsdesken.

Välkommen till Bauer Media Malou! Hur känns det?

Det känns typ som att komma hem! Jag pluggade Radiomedia nere i Båstad (som många andra på Bauer Media) för 15 år sedan och har sedan dess jobbat mer och mer med foto, rörligt och sociala medier. Att kunna kombinera detta med min passion för radio är ju en success!

Berätta gärna om dina tidigare erfarenheter innan Bauer!

Började jobba i spelbranschen direkt efter min utbildning och blev kvar där länge. Har drivit mitt egna produktionsbolag för sociala medier under en tid men framförallt har jag haft ansvar för Postkodlotteriets sociala medier de senaste åren. Min primära uppgift har varit att sätta tydliga strategier med KPI:er, projektleda, analysera, rapportera och producera.

Något som känns spännande med den här rollen på Bauer Media? Jämfört med tidigare roller.

Det känns som vi kan bygga upp våra varumärken på ett väldigt roligt och kreativt sätt i sociala medier och jag ser många möjligheter till att vi får ut vad våra radiostationer verkligen handlar om. Plus: jag ska bland annat jobba med Rockklassiker och det är ju lite råare format med glimten i ögat - precis som jag!

Slutligen- Hur ser en dag ut i ditt liv som lyssnare?

Alltså, jag var ju ett riktigt The Voice-fan back in the days. Men idag lyssnar jag mycket på poddar och driven en egen som heter Barnfrihet. En av mina favoritpoddar är Älskade Psykopat. Älskar att kombinera en bra podd med en cardio på gymmet!

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn

Relaterat innehåll