Gå direkt till innehåll
Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Gustav Holmström!

Blogginlägg -

Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Gustav Holmström!

Gustav kommer axla rollen som Consumer Marketing Manager i Anna Chronas team.

Närmast kommer han från HBO där Gustav var ansvarig för lanseringen av HBO Max i Sverige. Tidigare har Gustav jobbat på TV4/C More med att lansera program som Idol, Fotbolls-VM och Så Mycket Bättre bland annat. Arbete på PR-byrå och som PR Manager på MTV har också hunnits med.

Född och uppvuxen i Järfälla utanför Stockholm men bor sedan två år i Täby med familj. Fritiden spenderas mest med sönerna Ludwig 1 år och Axel 4 år. Finns tid över kollar han gärna på sport eller någon tv-serie.

Välkommen till Bauer Media! Du har hunnit jobba i en månad nu ungefär. Hur känns det? Verkar det vara som du har tänkt dig?

Jag har fått ett så bra intryck och bemötande från alla sedan dag 1. Så stort tack för det! Det är härlig stämning, kunniga och proffsiga medarbetare och mycket energi – så allt känns toppen.

Hur ser du på utvecklingen just nu inom ljud?

Jag tror ljudet som medium kommer att utvecklas både innehållsmässigt och kommersiellt givet ökad efterfrågan och växande konsumtion. Jag har själv suttit som köpare på kundsidan och insett kraften i ljud som mediekanal.

Något som känns spännande med den här rollen på Bauer Media? Jämfört med tidigare roller.

Jag har tidigare jobbat med TV/streaming. Audio är ännu mer lättillgängligt och pågår mer 24/7 vilket känns väldigt spännande.

Slutligen - Hur ser en dag ut i ditt liv som lyssnare?

I bilen lyssnar jag ofta på Mix Megapol på morgonen och NRJ på eftermiddagen. Sedan är jag en riktigt True Crime nörd och har lyssnat mycket på Hasse Aros ”Fallen jag aldrig glömmer” på senaste tiden. En och annan sport-podd plöjs också när jag rullar barnvagn.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn
Anna Chrona

Anna Chrona

Presskontakt Communications Director Bauer Media 0735088803 LinkedIn