Gå direkt till innehåll
Anton Söderberg är ny Servicedesktekniker på Bauer Media
Anton Söderberg är ny Servicedesktekniker på Bauer Media

Blogginlägg -

Ljudet av en ny medarbetare - välkommen Anton Söderberg!

Säg hej till Anton, vår nya servicedesktekniker!

Anton kommer närmast från Konferensteknik där han hade rollen som Av-tekniker. Tidigare har han även jobbat för Fazer med IT och service desk. Antons erfarenhet av att jobba med ljud och IT kommer bli en stor tillgång i hans nya roll. 

Född och uppvuxen i Haninge men har de senaste åren bott på Lilla Essingen och i Bromma. Hans stora intresse för datorspel och teknik brukar han följa på olika evenemang runtom i Europa.


Välkommen till Bauer Media! Du har hunnit jobba några månader nu.
Hur känns det? Verkar det vara som du har tänkt dig?

Bauer är Fantastiskt!. Jag tror faktiskt inte jag stött på en enda otrevlig person, alla är så snälla och välkomnande och det fullkomligen bubblar av energi och möjligheter. Bauer är verkligen Sveriges skönaste kontor! Jag ser fram emot att lära mig mer om radio och digitalisering av ljud.

Hur ser du på utvecklingen just nu inom ljud?

Ljudets möjlighet som content är ändlös, därför tror jag verkligen Bauer är på rätt spår och investerar smart.

Då fler och fler börjar lyssna på podcasts så tror jag på att jobba för att driva på digitaliseringen. Något jag märker i teknikbranschen i stort är att utvecklingen nästan alltid går snabbare än vad man tror.

Något som känns mer spännande med den här rollen på Bauer Media? Jämfört med tidigare roller.

Det känns väldigt spännande att kunna arbeta med ett företag som jobbar på utveckling och växt till skillnad från mina andra positioner där de hade en mer konservativ utvecklingsplan. Bauer verkar vilja bli mer och verkligen innovera marknaden.

Slutligen - hur ser en dag ut i ditt liv som lyssnare?

Jag lyssnar mycket på musik så ofta under pendling blir det min egna playlist som går i hörlurarna. På promenader slänger jag gärna in poddar eller ljudböcker för att slappna av. Sen älskar jag ju dataspelsmusik såklart! 

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Maja Thomhave

Maja Thomhave

Presskontakt Press Manager Bauer Media 070-556 47 30 LinkedIn