Gå direkt till innehåll
Hitta kärleken med nya podden Kontaktannonsen

Blogginlägg -

Hitta kärleken med nya podden Kontaktannonsen

Toni ledsnade på att svepa höger och vänster i olika dejtingappar och det var så idén till podden föddes. I nystartade ”Kontaktannonsen” intervjuar programledaren Toni Kaski tio härliga singlar som lyssnarna får möjlighet att höra av sig till och som förhoppningsvis leder till någonting mer.

Frågorna till singlarna är utformade för att snabbt gå in på djupet och lära känna personen. 

Kan du förklara konceptet med frågeställningarna?

I den värld vi lever i idag, har vi vant oss vid snabb tillfredställelse, allt ska gå fort! Och som följd, blir det svårt att gå på djupet. Frågorna i Kontaktannonsen är framtagna av två psykologer och en relationsterapeut. Hypotesen är, att när människor vågar vara sårbara, så uppstår ett starkt band. Med humor och värme, fördjupar jag mig i singelns liv och tankar, och lyfter fram det härliga och det hemlighetsfulla hos personen.

Vad tror du att framgångsreceptet är, för att hitta sin kärlek via podden?

Att våga vara sitt sanna jag! Min podd är för singlar som är villiga att släppa på sin fasad. En kanal där de vågar vara autentiska och berätta vilka de är, vad som format dem, vad de längtar efter i en partner. Jag vill att lyssnarna ska få en ärlig och intim presentation av singlar som är redo att träffa en kärlekspartner.

Någon av singlarna som utmärkt sig?

Alla intervjuer har varit otroligt innerliga och fina på sitt unika sätt. Många säger att de lärt sig mycket om sig själva när de lämnar poddstudion. Jag fick i sluttampen spela in två extra avsnitt för att två av singlarna en kort tid efter inspelning hörde av sig och berättade att det var som att de hade manifesterat sin drömpartner i samtalet med mig, och en kort tid efter intervjun börjat dejta personer som kändes helt rätt!

Vad får man för lärdomar av att lyssna, om man är singel?

Frågorna i podden är konstruerade på ett sätt som gör att man både lyssnar på intervjun, men säkerligen också börjar fundera på vad man själv hade svarat. Jag tror att det väcker en process av självrannsakan och att man lär sig både om vad man själv kan erbjuda i en relation, och vad det är man faktiskt längtar efter i en kärlekspartner.

Deltagarna i programmet är kvinnor och män, hetero-, homo- och bisexuella, med olika etniska bakgrunder och i åldern 25-45 år.

Lyssna på alla avsnitt av Kontaktannonsen redan nu på Podplay och i Podplay-appen. 
Podden produceras av agenturen Panc Media.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Elin Rösiö

Elin Rösiö

Brand Manager Podplay 070-835 25 38