Gå direkt till innehåll
Älskade Psykopat: Ex-pojkvännen sålde Carina till över 50 män

Blogginlägg -

Älskade Psykopat: Ex-pojkvännen sålde Carina till över 50 män

Idag har den populära podden Älskade Psykopat premiär för en ny säsong. I det första avsnittet berättar Carina om hur hon utsätts för hemska sexuella övergrepp och tortyr när hennes dåvarande pojkvän sålde henne till över 50 män.

I premiäravsnittet "Ex-pojkvännen sålde henne till över 50 män" berättar Carina om när hon blev förälskad i en äldre man som till en början känns för bra för att vara sann. Carina var i 20-årsåldern, hade nyligen avslutat en relation på grund av en obesvarad vilja att skaffa familj och det var bland annat det som lockade henne med en äldre man. Men ganska snart när de möts visar mannen en helt främmande och skrämmande sida av sig själv. 

I bilen visar han en kniv och säger att han har kontakter med kriminella gäng. Carina är redan från start fast i mannens grepp. På första dejten säljer han henne till en annan man och hon kan inte fly från situationen då de är inlåsta i ett hus.

- Vi går in och han låser dörren. Då kommer en annan man fram till oss och min dejt, som han fortfarande är vid det tillfället, säger åt mig att 'vi ska ha sex framför den här mannen och sedan ska han vara med'

- Jag kände att jag inte hade något annat val för gör jag inte som han säger så kommer han att döda mig, berättar Carina

Det här är historien om hur Carina blev kontrollerad, psykiskt misshandlad och utsatt för fruktansvärda sexuella övergrepp som hon var osäker på om hon skulle överleva. Efter flera månaders tortyr ger Carina upp och börjar planera för att ta sitt liv, men så en dag kommer en vändning som ger henne ny kraft att kämpa sig ur den destruktiva relationen.

Du hör Älskade Psykopat före alla andra på Podplay på måndagar och det är självklart helt gratis att lyssna. 

Om programledaren
Emilie Olsson är journalist, diplomerad relationsterapeut och podcastkreatör. Idén till podden föddes ur en egen erfarenhet och nu hoppas hon kunna hjälpa andra i liknande situationer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Emilie Olsson

Emilie Olsson

Journalist och podcastkreatör Bauer Media 0706-161594
Johanna Wiberg

Johanna Wiberg

Podcast Manager Podplay 070-362 03 32