Följ Bauer Media

The Darkness och Rockklassiker All Stars till Rockklassiker Live 2016 på Friends Arena

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2016 09:00 CEST

Den 10:e december anordnar radiostationen Rockklassiker för femte gången i ordningen sin egen konsert, Rockklassiker Live på Friends Arena i Stockholm. The Darkness (UK) och Rockklassiker All Stars är band som hittills är klara för konserten.

Rockklassiker Live har tidigare anordnats i Göteborg, Stockholm och Sandviken. Artister som Scorpions, Europe och Twisted Sister har alla stått på Rockklassiker Live-scenen.
I år landar Rockklassiker Live i Friends Arena. För att skapa en intim och härlig livekänsla så kommer arenan delas av och ett begränsat antal biljetter kommer att säljas.

Årets huvudakt för Rockklassiker Live blir det brittiska glamrockbandet The Darkness som slog igenom 2003 med plattan ”Permission to land” som såldes i över fyra miljoner exemplar.
Bandet har därefter gjort succé världen över med sin distinkta falsettsång och tajta spandexbyxor.
Med hits som ”I believe in a thing called love” och “One way ticket” utlovas en show i äkta glamrock-stil.

Rockklassiker All Stars är stationens egna band och består av rockstjärnorna Ian Haugland och Mic Michaeli från Europe, Bosse och Kebbe Lindmark från Dalton, Rob Marcello från Danger Danger och Pontus Norgren från Hammerfall.
Bandet, som dessutom kommer få sällskap av gästartister under kvällen, har på senare år blivit en stor publikfavorit på Sweden Rock Festival.

För mer information, vänligen kontakta:

Oskar Liljeqvist
Rockklassiker
Tel: 0733-424131
E-mail: oskar.liljeqvist@bauermedia.se

Fredrik Söderberg
Friends Arena
Tel: 0734 17 13 05
E-mail: Fredrik.Soderberg@friendsarena.se

Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.