Följ Bauer Media

Premiär för David Batras Podcast: ”Vrålande onanister, stulna tygtomtar och fyllon som somnar lite här och var”

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2016 09:00 CEST

Lyssna på David Batras podcast här.

David Batra kommer tillsammans sin sidekick Anna Sahlin och en gästkomiker göra en djupdykning bland de där riktigt små nyheterna i Sveriges lokaltidningar.

En av våra mest kända komiker, David Batra tar hjälp av sin vän Anna Sahlin (TV4, Nexiko) att hitta det där små nyheterna i Sveriges lokaltidningar som kan ge ett riktigt gott skratt. I första avsnittet får de sällskap av Nour El Refai som delar med sig av sitt Pokémonmissbruk. Dessutom avslöjar hon en hel del pinsamheter om David, något som han helst ville klippa bort.

– ”Lokala nyheter i sig är otroligt viktigt för att ett samhälle ska kunna fungera så bra som möjligt, men vissa av dem är också väldigt roliga. Som den om mannen som bröt sig in på en hästkapplöpningsarena för att leka kommentator”, berättar David Batra.

Podcasten hittas lättast i RadioPlay-appen eller via radioplay.se. Nya avsnitt publiceras varje fredag.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Henrik Funke, programchef RadioPlay
Tel: 070-746 63 37
E-mail: henrik.funke@bauermedia.se

Jennifer de Waard, podcastproducent
Tel: 073-757 12 44
E-mail: jennifer.dewaard@bauermedia.se

Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar Bauer Media Group med NRJ i Sverige. Bauer Media Group har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.