Följ Bauer Media

Lyssna på The NextM Podcast by Bauer Media

Nyhet   •   Apr 16, 2018 15:15 CEST

Programledarna Simone Westerberg (COO GroupM), Martin Hugosson (CEO GroupM), och Clara Grelsson (CEO Mindshare)

I förra veckan gick GroupM’s årliga marketing- och tech-mässa, NextM, av stapeln. Som marknadsledare inom ljud var Bauer Media givetvis på plats och spelade in "The NextM Podcast". I podden lyfts bland annat kritiska röster mot Google och Facebook och vi fick även höra om projektet Mars One som ska etablera mänsklig bosättning på Mars.

I The NextM Podcast får du höra Cyborg rights-aktivisten Aral Balkan påstå att Facebooks och Googles smekmånad är över. För det är nu tydligt att de kartlägger vilka vi är och allt vi gör. Hör mer om det här.

Podden gästades även av entreprenören Bas Lansdorp, som i projektet Mars One ska skicka iväg 4 personer till Mars år 2038. 200 000 personer har ansökt om en enkelbiljett till planeten. I podden får du höra hur livet kommer att te sig på Mars. Här kan du lyssna på avsnittet

Bas Lansdorp intervjuas av Martin Hugosson och Aral Balkan intervjuas av Simone Westerberg.

Inspelningen av NextM Podcast väckte stor uppmärksamhet på plats och tanken är att även de som inte hade möjlighet att komma till eventet ska få uppleva NextM genom podden, säger Louise Lundgren, Head of B2B på Bauer Media. 

Intervjuerna som resulterade i 13 avsnitt har nu publicerats på RadioPlay.

Lyssna på samtliga gäster här:

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.