Följ Bauer Media

Gry Forssell debuterar som sommarvärd

Nyhet   •   Jun 12, 2020 12:13 CEST

Gry Forssell Foto: Mattias Ahlm

Gry Forssell är flerfaldigt prisad som Sveriges mest populära programledare så många lyssnare runt om i Sverige som gläds åt nyheten att hon är en av årets sommarvärdar.

Till vardags så hörs hon på Mix Megapol där hon tillsammans med bland andra Jakob Öqvist och Karolina Widerström gör morgonprogrammet Gry Forssell med Vänner.

Det är första gången som Gry sommarpratar och som det radioproffs hon är så har hon valt att göra sitt program i direktsändning. 

Mitt Sommar ska framför allt handla om mitt 30-åriga yrkesliv i underhållningens tjänst. Om min kärlek till radion och det knäppa i att jag aldrig, förrän nu, förstått att det alltid varit självklart att jag ska jobba med just det. Jag brukar mötas med oförståelse när jag säger att jag aldrig haft ångest så det här blir väl mitt första terapisamtal. Med mig själv som terapeut – så det blir perfekt!, säger Gry Forssell

Gry Forssells sommarprat kan höras i P1 kl 13:00 25 juni och programmet produceras av Erika Strand-Berglund.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.